Harjoitukset

Yleistä harjoittelusta:

Jos aikaa on rajallisesti niin harjoittele mieluummin hieman joka päivä kuin kerran viikossa paljon. Saat harjoiteltua tehokkaammin jos kokoat itsellesi selkeän treeniohjelman vaikkapa näistä harjoituksista. Useimmat harjoituksista on kirjoitettu normaaliin käyttörekisteriin mutta heti kun tunnet huulesi ja kasvolihaksesi väsyneeksi tai soitto alkaa tuntua epämukavalta, pidä tauko. Älä paina suukappaletta liian kovaa huulille äläkä soita harjoituksia väkisin. Kun harjoitukset tuntuvat helpoilta ja haluat lisää haastetta niin useimpia näistä harjoituksista voi keksiä itse lisää ja nostaa rekisteriä oman kehitystason mukaan.

Harjoituksista on enemmän hyötyä jos soitat ne keskittyneesti ja huolellisesti. Muista käyttää metronomia apuna, jos sinulla ei ole omaa niin sivun oikeasta laidasta löydät sellaisen.


blank.gif

Luodaksesi uuden harjoituksen, kirjoita sen nimi alapuolella olevaan laatikkoon (esim. "Kielitysharjoitus 1") ja klikkaa "Luo uusi harjoitus". Tämä avaa ohjeet sisältävän muokkausikkunan. Seuraa ohjeita (voit kokeilla vapaasti, sinun ei tarvitse muokata mitään olemassaolevaa sivua joten jos jokin menee vikaan, juuri luodun sivun voi helposti poistaa ja voit yrittää uudelleen). Tämän jälkeen lataa tarvittavat tiedostot (nuottikuva ja vapaaehtoinen MP3 -ääniesimerkki) sivulle. Kuvakoot yms. asetteluun liittyvät asiat on automatisoitu joten niistä ei tarvitse huolehtia.


fi.png
en.pngIn English
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License. Works with most up-to-date browsers (older versions and Internet Explorer may work inadequately). Adobe Flash Player -plugin is required for metronome and audio player.