Esittely

Tämä on trumpetinsoitonopiskelijoille, -opettajille ja harrastajille suunnattu vapaasti muokattava harjoitustietokanta. Materiaalia saa vapaasti kopioida ja tulostaa.

Sivustolta löydät yleisesti hyväksyttyjä ja hyväksi havaittuja harjoituksia trumpetille. Monet trumpettioppaat sisältävät hyvin samankaltaisia harjoituksia joilla kehitetään huulten kontrollia, joustavuutta ja notkeutta (flexibility), kestävyyttä, rekisteriä sekä sormien ja kielen koordinaatiota ja nopeutta. Monet musiikkioppilaitokset tarjoavat opettajiensa ja opiskelijoidensa käyttöön langattoman internetyhteyden joten voit käyttää palvelua apunasi opetustilanteissa tai harjoitellessasi. Soittaessasi harjoituksia voit käyttää sivun oikeasta laidasta löytyvää metronomia.

Jos haluat liittyä jäseneksi, klikkaa "liity" yläpalkista. Apua harjoituksen lisäämiseen löytyy ohje -osiosta. Voit myös keskustella keskustelupalstalla, lukea lisää projektista, täyttää kyselyn auttaaksesi sivustoa kehittymään tai hypätä suoraan harjoituksiin.

fi.png
en.pngIn English
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License. Works with most up-to-date browsers (older versions and Internet Explorer may work inadequately). Adobe Flash Player -plugin is required for metronome and audio player.